Våre produkter er effektive mot smuss

På utkikk etter produkter som fjerner smuss? TD Rent tilbyr en rekke produkter som gir deg gode kort på hånden når du ønsker å bekjempe smuss på en rask og effektiv måte. Smuss akkumuleres over tid i de aller fleste stedene i bygg - både på innsiden og utsiden. For å sikre god hygiene og hindre nedbryting av overflatene bør man fjerne smuss på regelmessig basis.

For å effektivt fjerne smuss kreves rengjøringsmidler som både er effektive, men samtidig skånsomme mot overflatene. TD Rent tilbyr en serie av produkter som byr på ideelle egenskaper når du ønsker dybdegående fjerning av smuss - som samtidig tar godt vare på overflatene. Dessuten har vi ulike impregneringer som motvirker dannelsen av smuss på overflater.

TD Rent ble etablert i 1998 som konsekvens av mangelen på got egnede rengjøringsmidler. 32 års erfaring fra murerbransjen gjorde det synlig at det var et fravær av rengjøringsprodukter spesielt egnet for flis, marmor og naturstein. Med vår produktserie imøtekommer vi behovet for effektiv bekjempelse av smuss på denne typen overflater.

Vi har distribusjon i både Norge og Sverige

Våre produkter har økt betraktelig i popularitet siden vår etablering, og vi har nå distribusjon i både Norge og Sverige.

Dersom du har spørsmål vedrørende våre ulike produkter mot smuss er det bare å ta kontakt.