Vi har rensemiddel for alle formål

TD Rent har solid kompetanse på rensemiddel, og vi har nøye valgt ut produktene i denne kategorien. Uansett hvilket rensemiddel du har behov for har vi sørget for at vårt brede sortiment dekker de ulike behovene i forbindelse med rengjøring. Er du på jakt etter noe av det mest effektive - men samtidig skånsomme - innen rensemiddel kan vi tilby produktene TD Dusj & Bad, TD Uglaserte & Glaserte overflater, TD Vask & Pleie, TD Jordslag- og soppfjerner, TD Algefjerner og TD Universal. Dette er produkter som har vært gjennom en grundig utvelgelsesprosess og som derfor lever opp til våre meget strenge krav til kvalitet.

Et rensemiddel skal ikke bare fungere som en effektiv og grundig flekk- og smussfjerner. Et bra rensemiddel har også skånsomme egenskaper slik at overflater ikke nedbrytes gjennom regelmessig bruk. Optimalt er det om et rensemiddel også har beskyttende egenskaper slik at smuss og flekker ikke fester så lett på overflaten. I tillegg til rensemiddel kan man med stor fordel også benytte seg av impregnering for å gjøre overflatene så motstandsdyktige som mulig.

Vi har forhandlere av rensemiddel over nesten hele Norge

Vårt store nettverk av forhandlere sikrer enkel tilgang til våre produkter i en lang rekke fylker. Vi har også distribusjon i Sverige.

Ta gjerne kontakt om du ønsker veiledning i hvilken type rensemiddel som passer for akkurat dine behov.