Vi har rengjøringsmiddel for alle formål

TD Rent er valget når du trenger et rengjøringsmiddel som både er effektivt og skånsomt. Vårt sortiment er nøye utvalgt i forhold våre meget strenge kvalitetskrav. Vi har sammensatt sortimentet slik at vi har et rengjøringsmiddel som dekker alle behov innen rengjøring. I vårt sortiment finner du TD Dusj & Bad, TD Uglaserte & Glaserte overflater, TD Vask & Pleie, TD Jordslag- og soppfjerner, TD Algefjerner og TD Universal. Et rengjøringsmiddel fra oss gir deg med andre ord de beste kortene på hånden når du ønsker å ta opp kampen mot smuss, støv, kalk og flekker. Eller for å fjerne olje og jordslag.

Bruk av rengjøringsmiddel kan med stor fordel kombineres med impregnering. Behandling med impregnering etter at et rengjøringsmiddel har blitt brukt sikrer at overflatene øker motstandsdyktigheten mot smuss og flekker. Dermed blir behovet for bruk av rengjøringsmiddel noe mindre - noe som er en gevinst for vårt miljø.

Våre produkter har oppnådd stor popularitet

Rengjøringsmiddel fra TD Rent har siden vår etablering i 1998 blitt et naturlig førstevalg for mange. Felles for både privatkunder og profesjonelle aktører i renholdsbransjen - er at de mener våre rengjøringsmidler imøtekommer alle de ønsker og behov de har til effektive og skånsomme produkter. Dette er vi svært stolte av.

Ta gjerne kontakt dersom du har spørsmål vedrørende hvilket rengjøringsmiddel som passer for akkurat deg.