Effektiv rengjøring av fliser

Vi tilbyr flere produkter som sørger for effektiv og grundig rengjøring av fliser. Blant annet vil vi fremheve TD Vask & Pleie som egner seg for alle typer overflater. Produktet er ideelt for rengjøring av fliser siden det ikke etterlater noe belegg og er voksfritt. TD Vask & Pleie består av en kombinasjon av syntetiske og naturlige rengjøringsstoffer som gir deg de beste kortene på hånden når du ønsker effektiv rengjøring av fliser - men samtidig en skånsom behandling av overflatene.

For grundig rengjøring av fliser vil vi også fremheve TD Dusj & Bad. Med dette produktet fjerner du enkelt og effektivt fett, kalk og såperester. TD Dusj & Bad fungerer ikke bare optimalt til rengjøring av fliser, men også keramikk, fuger, krom, glass og plast er overflater der produktet bidrar til effektiv og skånsom rengjøring. Produktet har en desinfiserende effekt, og er ideelt i forbindelse med regelmessig rengjøring av fliser og andre overflater.

Vi har nøye valgt ut våre produkter

Både når det gjelder produkter til rengjøring av fliser og andre overflater har vi brukt mange ressurser på å velge ut de aller beste. Bare produkter med de mest effektive - men samtidig skånsomme - vaskeegenskaper har fått plass i vårt omfattende sortiment. Våre produkter for rengjøring av fliser egner seg like bra for privae som for profesjonelle aktører som trenger det beste innen rengjøringmidler.

Ta gjerne kontakt om du har spørsmål vedrørende rengjøring av fliser.