Spesialprodukter til rengjøring

TD Rent importerer og distribuerer spesialprodukter til rengjøring. Vi har sammensatt en produktserie som utgjør et komplett sortiment for deg som ønsker rengjøring basert på effektive og skånsomme spesialprodukter. Med våre produkter får du de beste kort på hånden når du ønsker å ta opp kampen mot smuss, støv, kalk og flekker. Alle våre produkter til rengjøring har blitt nøye valgt ut av oss. Bare de produktene som lever opp til våre meget høye kvalitetskrav har funnet veien til vårt sortiment. Derfor kan du alltid føle deg trygg når du velger et produkt til rengjøring fra TD Rent AS.

Vårt produktsortiment dekker forskjellige behov innen rengjøring. Sortimentet vårt inkluderer TD Dusj & Bad, TD Uglaserte & Glaserte overflater, TD Vask & Pleie, TD Jordslag- og soppfjerner, TD Algefjerner og TD Universal. I forbindelse med rengjøring kan man med stor fordel utføre etterbehandling i form av impregnering. Til dette har vi to ulike impregneringer: TD Impregnering & Fargefordyper og TD Vannbasert impregnering. Dette gjør det betydelig vanskeligere for smuss å feste seg på overflatene - og dermed også fremtidig rengjøring enklere.

Våre produkter for rengjøring finnes i mesteparten av Norge

Vi kan glede deg med at du får tak i våre produkter til rengjøring i mesteparten av landet gjennom vårt store nettverk av forhandlere.

Ønsker du mer informasjon om hvilke produkter til rengjøring som dekker akkurat dine behov er det bare å kontakte oss.