Vi gjør kampen mot jordslag lettere

Sliter du med jordslag? Væpnet med TD Jordslag- & Soppfjerner gir du deg selv optimale muligheter for å bekjempe jordslag på en effektfull og rask måte. Jordslag opptrer blant annet som sorte flekker i silikon- og sementfuger, mur, betong, naturstein og andre mineralbelegg. Jordslag kan også opptre som sorte områder på fargeekte stoffer, det kan for eksempel dreie seg om markiser og båtkalesjer.

Vårt produkt mot jordslag og sopp er et hypoklorittholdig spesialrengjøringsmiddel med et bredt virkningsområde innenfor rengjøring og desinfisering. Vi mener at dette produktet representerer noe av det aller beste i kampen mot de sorte flekkene. Vårt produkt mot jordslag er i likhet med all våre andre produkter valgt ut gjennom en grundig utvelgelsesprosess. Bare produkter som lever opp til våre strenge krav til kvalitet er å finne i vårt sortiment.

Siden vår etablering i 1998 har våre produkter oppnådd stor anerkjennelse i rengjøringsbransjen og er nå et naturlig førstevalg blant både privatkunder og profesjonelle rengjøringsaktører.

Våre produkter mot jordslag finnes over nesten hele landet

Takket være et stort nettverk av lokale forhandlere har vi høy dekningsgrad i Norge. Med andre ord får du tak i våre rengjøringsprodukter i de fleste av landets fylker.

Dersom du har spørsmål vedrørende fjerning av jordslag er det bare å ta kontakt.