Effektiv og holdbar impregnering

TD Rent importerer impregnering i beste kvalitet. Vi har to ulike typer impregnering i vårt sortiment. Den ene typen impregnering er en kombinert impregnering og fargefordyper. Dette produktet fremhever overflatens naturlige farge og struktur - samtidig som overflaten oppnår vannavvisende egenskaper. Produktet gir overflaten en «våt» finish og kan benyttes på overflater både inne og ute. Denne impregneringen er det ideelle valget om du har natursteiner som granitt, gneis, porfyr, marmor, kalkstein, skifer og betongstein.

Vi tilbyr også en vannbasert impregnering. Denne type impregnering etterlater ingen spor på overflaten, men derimot en ekstremt tynn film innvendig i porene. Vannbasert impregnering er spesielt beregnet på polert skifer, slipt kalkstein, betong, teracotta, porselenato og klinker - og dessuten også absorberende (uglaserte) keramikk- og porselensfliser.

Vår impregnering fås hos forhandlere over nesten hele landet

TD Rent ble startet opp i 1988, og vi har posisjonert oss som en ledende aktør innen import og distribusjon av spesialrengjøringsmidler for ulike formål. Alle våre produkter i sortimentet har blitt nøye valgt ut med utgangspunkt i vår solide kompetanse på området.

Vi har et stort nettverk av forhandlere i en lang rekke fylker. Med andre ord har vi høy dekningsgrad, og det er derfor enkelt å få tak i våre kvalitetsprodukter.

Ønsker du ytterligere informasjon vedrørende impregnering er det bare å ta kontakt.