Vi har produkter til å fjerne olje

Sliter du med å fjerne olje fra naturstein eller glaserte og uglaserte overflater kan våre produkter være deg til hjelp. TD Rent tilbyr en rekke ulike rengjøringsmidler som alle har blitt nøye valgt ut av oss. Dersom du har behov for å fjerne olje vil vi anbefale TD Universal til naturstein og TD Uglaserte og glaserte overflater.

Ønsker du å fjerne olje fra marmor, naturstein eller betongstein er TD Universal det rette valget. Dette er et middel som effektivt kan fjerne olje, voks, fett, lakk, tjære og steinpleiemidler på en grundig og enkel måte. TD Universal har veldig god oppløsnings- og rengjøringsevne, og kan enkelt vaskes av med vann.

TD Uglaserte og glaserte overflater kan fjerne olje og rengjøre en rekke ulike materialer. Med dette produktet kan man fjerne olje og andre vanskelige flekker som for eksempel fettbelegg, gummiavtrykk og skoavtrykk. Produktet fungerer optimalt på alle typer glaserte og uglaserte fliser, treverk, laminerte benkeplater, børstet stål og oljede teak-produkter.

Stort nettverk av forhandlere av våre produkter til å fjerne olje

Du kan lett få tak i våre produkter til å fjerne olje takket være vårt store nettverk av forhandlere. Med andre ord dekker vi mesteparten av landet - og vi har i tillegg også distribusjon i Sverige.

Har du ytterligere spørsmål vedrørende hvordan du best mulig kan fjerne olje med våre produkter er det bare å kontakt oss.