Våre produkter kan effektivt fjerne fett

Ønsker du å fjerne fett? Med våre produkter gir du deg selv en optimal mulighet når du trenger å fjerne fett fra f.eks. kjøkkenoverflater. Siden vår etablering tilbake i 1998 har vi posisjonert oss som et naturlig førstevalg blant både privatkunder og profesjonelle aktører for produkter til å fjerne fett. Gjennom et bredt produktsortiment imøtekommer vi en lang rekke ønsker i forhold til effektiv til rengjøring - blant annet behovet for å fjerne fett.

Når du trenger å fjerne fett vil vi anbefale TD Uglaserte og glaserte overflater og TD Universal. For begge produktenes vedkommende gjelder at de har fettoppløsende effekt - samtidig som at de er skånsomme mot ulike overflater. For eksempel egner TD Uglaserte og glaserte overflater seg bra til å fjerne fett fra glaserte og uglaserte fliser, treverk, laminerte benkeplater, børstet stål og oljede teak-produkter. TD Universal er valget når du ønsker å fjerne fett fra marmor, naturstein eller betongstein.

Stort sortiment av produkter og forhandlere i nesten hele landet

Alle våre produkter - inklusive de til å fjerne fett - har vært gjennom en grundig utvelgelsesprosess. Bare produkter som lever opp til våre meget høye kvalitetskrav er en del av vårt sortiment. Med våre produkter har du et komplett sett av effektive redskap når du vil utfordre smuss og flekker. Produkter fra TD Rent distribueres i mesteparten av Norge og Sverige.

Ønsker du råd og veiledning til hvordan du enkelt kan fjerne fett med våre produkter er det bare å ta kontakt.