Effektiv avkalkning med våre produkter

TD Rent tilbyr produkter som sørger for grundig avkalkning av overflater. Spesielt vil vi fremheve produktet TD Dusj & Bad som ikke bare sørger for avkalkning, men også fjerner fett og såperester. Jevnlig avkalkning på overflater som keramikk, fliser, fuger, krom, glass og plast blir en enkel sak med TD Dusj & Bad. Produktet er utviklet til bruk på badet, kjøkkenet, WC og i dusjen. I tillegg til rengjøring og avkalkning sørger produktet også for å desinfisere overflatene. Med andre ord er TD Dusj & Bad det rette valget for deg som ønsker et allsidig produkt som byr på en rekke gunstige egenskaper i forhold til å opprettholde en høy hygiene.

Regelmessig avkalkning bidrar til at overflatene fremstår skinnende og flotte. Jo oftere du foretar avkalkning, jo lettere er det å bevare overflatenes opprinnelige glans. Våre produkter for avkalkning er skånsomme og utviklet for hyppig bruk. Produktenes effektivitet og skånsomhet har gjort dem til et naturlig førstevalg for både privatkunder og profesjonelle aktører i rengjøringsbransjen.

Forhandlere av våre produkter for avkalkning over hele landet

Takket være vårt store nettverk av forhandlere har du mulighet for å kjøpe produktene i de fleste av fylkene i Norge. Vi har i tillegg også distribusjon i Sverige.

Har du spørsmål vedrørende avkalkning med våre produkter er det bare å kontakte oss.